طرح بوم‌گردی ویژه معلولان در کاشان آغاز شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور از آغاز فرآیند اجرایی طرح بوم‌گردی ویژه افراد دارای معلولیت در کاشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، سید جواد حسینی در جریان سفر به کاشان از آغاز فرآیند اجرایی طرح بوم‌گردی ویژه افراد دارای معلولیت در شهرستان کاشان خبر داد و آن را اقدامی مهم در توسعه زیرساخت‌های گردشگری دسترس‌پذیر و حمایت از توان‌مندی‌های جامعه معلولان عنوان کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی این منطقه گفت: کاشان می‌تواند به الگوی ملی در حوزه گردشگری مناسب‌سازی‌شده برای معلولان تبدیل شود. آغاز طرح بوم‌گردی ویژه معلولان، بخشی از تلاش سازمان بهزیستی برای گسترش خدمات رفاهی و اجتماعی مبتنی بر عدالت و دسترس‌پذیری است.

رئیس سازمان بهزیستی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه سازمان بهزیستی افزود: در این طرح، ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی مناسب‌سازی‌شده، تشکیل انجمن بوم‌گردی ویژه معلولان و ارتقای زیرساخت‌های گردشگری دسترس‌پذیر در دستور کار قرار گرفته است. بهزیستی کشور آماده ارائه حمایت‌های کارشناسی، فنی و تسهیل در صدور مجوزهای مربوطه برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند است.

حسینی همچنین با اشاره به رشد خدمات اجتماعی و توان‌بخشی در سال‌های اخیر گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، مناسب‌سازی مسیرهای گردشگری، آموزش راهنمایان محلی برای ارائه خدمات تخصصی به افراد دارای معلولیت و توسعه اقامتگاه‌های استاندارد از جمله محورهای اصلی این طرح در کاشان خواهد بود.

وی در پایان بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در کاشان تأکید کرد و افزود: با همکاری بخش خصوصی، نهادهای محلی و سازمان بهزیستی، این طرح می‌تواند زمینه اشتغال‌زایی، حضور فعال معلولان در عرصه گردشگری و ایجاد الگوهای پایدار رفاهی در شهرستان کاشان را فراهم کند.

کد خبر 179003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد